Brunch:
Små amerikanske pandekager med sirup og æggekage med løg og skinke samt tomat
- Opskriften på pandekagerne er den bedste jeg har fundet indtil videre- Den findes lige HER
- Omeletten/æggekagen er lavet af 4 æg, lidt mælk, muskatnød og salt, hakket løg og skinkestrimler, steges på panden ved middellav temp. Jeg tog det der var i køleskabet og puttede i, og tror også den er god med squash og bacon.
Middag:
Frisk pasta vendt i citron og olie, med salat af spinat, tomat, avokado, brocoli, samt seranoskinke og frisk mozzarella.
Pastaen koges og vendes i salt, peber, olie i citron, hvorefter den hakkede salat vendes med.
Pitabrød med bacon, laks eller tun.
Endnu en ret hvor man tit kan bruge det man lige har i køleskabet. Her er det bacontern der er stegt og en rest af røget laks, samt en masse forskelligt salat, creme fraiche dressing og grovpita.
Aften:
Stegt laksefilet med ovnbagte kartofler, salat og avokado dressing.
Laksen steges med skindsiden nedad. Kartoflerne skrælles, koges i 10-15 min og vendes i smør samt krydderier hvorefter de steges i ovnen i 15 min. Avokado skæres ud og vendes i creme fraiche med spidskommen og salt.
Hjemmelavet "Sushi"
Røget laks til nigiri og hosomaki. Store tigerrejer til crispy ebi rolls
Rejerne pilles og marineres i teriyaki sovs. Derefter vendes de i æg, mel og rasp, og frituresteges i rapsolie.
Jeg plejer at købe et sushi kit fra føtex, derfra koger man risposerne og sætter dem på køl. Imens de køler af, snittes, mango, avokado løg, agurk ect.
Risene lægges ud på tangen og derefter kan man selv bestemme hvad der skal puttes i. Igen er det en "ret" hvor man kan få tømt lidt ud i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar